Sharp Yeni Çerçevesiz Telefonunu Tanıttı

sharp-aquos-crystal-x-intro

Geçtiğimiz yıl Amerika’da satışa çıkan çerçevesiz Sharp akıllı telefon gördüğü ilgi sayesinde yeni bir modelle geri dönmeyi planlıyor. İşte AQUOS Crystal X akıllı telefon.

Bu yılın başlarında Sharp beklenmedik bir duyuru yapmış, Amerika’da Sprint ve Boost Mobile üzerinden çerçevesiz (kenarsız) AQUOS Crystal adlı akıllı telefonunu satışa sürmüştü. Ekranı saran çerçevenin olabildiğine ince tutulduğu telefon Amerika’da büyük ilgi çekti.

sharp-aquos-crystal-x-2

Bugün ise Sharp yaptığı duyuru ile birlikte yeni kenarsız akıllı telefonu AQUOS Crystal X’i tanıttı. İlk olarak Japonya’da satışa sunulacak olan cihaz SoftBank tarafından dağıtılacak. Ön sipariş alımı yakında başlayacak olan AQUOS Crystal X’in fiyatı ise duyurulmadı.

sharp-aquos-crystal-x-1

AQUOS Crystal orta segment üyesi bir telefon iken, AQUOS Crystal X ise üst seviye bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor. Ürün 1080 x 1920 piksel 5.5 inç ekran, Harman Kardon ses, dört çekirdekli 2.3GHz Snapdragon 801 işlemci yongası, 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı ve 2610mAh’lik bir bataryaya sahip.

0

Tüm Yazılar Yazar

Sadiye Güneş

Bir Cevap Yazın