Olay Fiyatlara LG G3!

lg-g31

Yılın en güçlü akıllı telefonları arasında yer alan LG G3’ü satın almayı düşünenler için en iyi fiyatlar burada. Gereksiz yere daha fazlasını ödemeyin!

Samsung, Sony, HTC’nin en üst seviye modelleri derken yılın en çok beklenen modellerinden biri de LG G3 oldu. Tanıtımıyla birlikte büyük beğeni toplayan model, şirket tarihi adına rekor satış adetlerine ulaştı. Bunun nedeni ise kuşkusuz Android işletim sistemli akıllı telefonlarda en iyiler arasında yer almasında. Bizlerde LG G3 satın almayı düşünen okurlarımız için hem cihazın özelliklerini yeniden hatırlatmak hem de en uygun fiyata nerelerden alınabileceğini göstermek istedik.

lg_g3_hand_perspective_hero

LG G3 kullanıcılara 5,5 inçlik bir ekran ve bu ekranda HD çözünürlüğünü dört katı piksel miktarı sunuyor. Ekranın çözünürlüğü 2560×1440. Bunun yanında en yeni mobil yongalardan olan, 2,5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801’den gücünü olan G3 sizlere en iyi Android deneyimini sunmayı hedefliyor.

Kamera özellikleri

13 megapiksellik, 4K Ultra HD çekim yapabilen çift flaşlı kamerası lazer netleme sistemiyle dikkat çekiyor. Bu teknoloji kameranın çok daha hızlı ve keskin netleme yapmasına izin veriyor.

İddialı bataryası

3000 mAh gücündeki batarya değiştirilebilir durumda ve sınıfında üst seviyede yer alıyor. Bunun yanında ülkemizde satılan modelin de kablosuz şarj özelliğini desteklediğini söylemeliyiz. 150 gramlık ağırlığa ve metalik bir tasarıma sahip olan LG G3 en güncel kablosuz bağlantı teknolojilerini de size sunuyor.

LG G3’ü en uygun fiyata nereden satın alırım sorusunun cevabı Bilio.com’da! Eğer fiyatları merak ediyorsanız aşağıdaki Bilio logosuna tıklayınız.

http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/lg/g3-16-gb-p203668240/

0

Tüm Yazılar

eyfelsoft

Bir Cevap Yazın