Apple Watch Android Wear’a Geldi!

uhrart

Apple’ın geçtiğimiz hafta tanıttığı akıllı saati Apple Watch’un ilgi çekici arayüzü şimdiden Android Wear’a uyarlandı. Bakalım Apple Watch’a cidden benzemeyebilmiş mi?

Android’in en önemli özelliği neredeyse her şeyin mümkün olması. Google Play Store’da bulunan ya da dışarıdan yüklenen çeşitli uygulamalar sayesinde her türlü arayüzü deneyebiliyorsunuz. Görünüşe göre bu özellik Android Wear’da da bulunuyor. Apple’ın henüz piyasaya çıkmamış olan akıllı saati Apple Watch’un arayüzü, Android Wear’a şimdiden uyarlandı.

Hem yuvarlak hem de kare ekranlı saatler için geliştirilen Pear isimli bu arayüz sayesinde Apple Watch’un saat arayüzlerini Android Wear ile çalışan akıllı saatinizde kullanabiliyorsunuz. Google Play Store’da indirebileceğiniz Wear Faces uygulaması sayesinde akıllı saate yüklenebilen Pear oldukça dikkat çekici.

Arayüz arşivi gelişiyor

Wear Faces uygulaması ile yüklenebilen arayüzlerin sayısı her geçen gün artıyor. Sadece Apple Watch değil onlarca farklı saat arayüzünü bulabileceğiniz Wear Faces uygulamasını buradan indirebilir ve Pear başta olmak üzere çeşitli saat arayüzlerinin tadını çıkartabilirsiniz.

0
   

Tüm Yazılar

eyfelsoft

Bir Cevap Yazın