Android Cihazlarda Video İndirme

android-cihazlarda-video-indirme-1

YouTube, Facebook yada başka bir site olsun pek çok Android kullanıcısı video indirmek isteyebilir. Bu yazımızda Android cihazınız ile nasıl video indirebileceğinizi anlatacağız.

Android Cihazlarda Video İndirme
YouTube, Facebook yada başka bir site olsun pek çok Android kullanıcısı video indirmek isteyebilir. Bu yazımızda Android cihazınız ile nasıl video indirebileceğinizi anlatacağız.
18.09.2014 / 18:00 Android Cihazlarda Video İndirme

Android cihazlarda video indirmek için elbette bir uygulamaya ihtiyacınız var. Biz bu yazıda TubeMate uygulamasıı ile nasıl video indirebileceğinizi ve uygulama kullanımınızı geliştirecek önerileri anlatacağız.
Uygulamayı İndirme

TubeMate uygulaması Android 2.3+ sürümlere sahip cihazlarda sorunsuz şekilde çalışıyor. Uygulamayı indirmek için Android cihazınızın web tarayıcısı ile tubemate.net adresine gitmeniz gerekiyor.

Siteyi açtığınızda uygulamayı indirebileceğiniz bağlantıları (SlideME Market, Opera Mobile Store vb.) göreceksiniz, bu sayfadaki bağlantılardan herhangib birini kullanarak uygulamayı indirebilirsiniz.
Uygulamayı Kurma

Uygulamayı indirdikten sonra indirmiş olduğunuz “.apk” uzantılı kurulumu çalıştırın ve onaylamaları gerçekleştirip uygulamanın yüklemesini tamamlayın. Daha sonra uygulama çalıştırı vve tekrar gerekli onaylamaları gerçekleştirip uygulamayı başlatın.
Uygulamanın Kullanımı

TubeMate uygulaması YouTube, Dailymotion, Vimeo, Facebook, MetaCafe ve daha sayamadığımız sayıda siteden video indirebilme özelliğine sahip. Ayrıca TubeMate sadece video indirme değil, aynı zamanda bir web tarayıcı olma özelliğine de sahiptir.

TubeMate, içerisinde dahili olarak video izleyip indirebileceğiniz, belirli sayıda web sitenin kısayollarını barındırır. Bu kısayollara ulaşmak için ekranın üst bölümünde, Tube Mate logosunun solundaki üç çizgi simgesine tıklayabilirsiniz.

TubeMate ile video indirebilmek için yapmanız gereken, bir siteden video oynatmak. Daha sonra eğer site destekleniyorsa, ekranın üst bölümünde yeşil renkli bir ok işareti çıkar.

Ok işaretine tıkladığınızda açılan popup penceresinde videonun hem izlenebileceği hem de indirilebileceği çözünürlükler yer alır. Bu çözünürlüklerden birini seçtikten sonra videoyu indirebilir ya da izleyebilirsiniz.
Video İndirme Hızını Artırma

TubeMate, videoları parçalayarak indirdiği için normal Android tarayıcılarından çok daha hızlı indirme özelliğine sahiptir. Ancak TubeMate hızlı olsa da kimi zaman büyük boyutlu videolar indirdiğimiz için daha fazla hıza ihtiyaç duyabiliriz.

TubeMate indirme hızını artırmak için ilk olarak ekranın sağ üst bölümündeki üç nokta şeklindeki simgeye tıklayın. Daha sonra “Tercihler” seçeneğine tıklayın.

0
      

Tüm Yazılar

eyfelsoft

Bir Cevap Yazın