Lumia Denim Dağıtılmaya Başladı!

Microsoft’un dağıtımına geçtiğimiz günlerde başladığı Lumia Denim güncellemesi, bugün itibariyle Avrupa’da da dağıtılmabaşlandı. Güncelleme hakkında detaylar haberimizde.

Windows Phone kullanıcılarının uzun zamandır beklediği Lumia Denim, Eylül ayında duyurulmuştu.

Kullanıcıların uzun zamandır deneyimlemeyi beklediği güncelleme, nihayet dağıtılmaya başlandı. Dağıtımına Çin’den başlanan güncelleme, bugün itibariyle Avrupa’ya da geldi.

Özellikle kamera bölümünde büyük yenilikleri çeren Lumia Denim güncellemesi, Windows 10 öncesinde gelecek son büyük güncelleme olacak.

2-cortana

Lumia Camera 5 uygulaması ile dikkat çeken güncelleme, kamerada önemli yazılımsal iyileştirmeler içerecek.

Sesli asistan Cortana’nın daha fazla ülkede kullanılmasını sağlayacak olan Lumia Denim, ana ekranı daha fazla kişiselleştirebilme yeniliğini de içerecek.

3-lumia-message

Kolayca oluşturulabilen canlı klasörlerin yanı sıra Lumia Denim ile birlikte mesajları birleştirme ve yönlendirme, alarm erteleme süresini özelleştirme ve internet güvenliği yenilikleri olacak.

Ayrıca sürekli bekleten Windows Phone’daki sorunlar ortadan kaldırılarak, artık istenilen her uygulama anında açılacak, fotoğraf çektikten sonra bekleme olmayacak.

Önümüzdeki haftalar içerisinde ülkemizde de dağıtılmasını beklediğimi güncelleme, tüm Windows Phone kullanıcıları için yayınlanacak.

0
      

Tüm Yazılar

eyfelsoft

Bir Cevap Yazın